FYZoo’da Hafta İçi Her Gün %50’ye Varan İndirim Fırsatı!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Temmuz 2024 Pazartesi 16:00
FYZoo’da Hafta İçi Her Gün %50’ye Varan İndirim Fırsatı!

Faruk Yalçın Hayvanat Bahçesi ve Botanik Parkı, ziyaretçilerine özel bir kampanya sunuyor. Hafta içi her gün FYZoo giriş biletlerinde %50’ye varan indirim fırsatı ile doğayla iç içe unutulmaz bir deneyim ziyaretçilerini bekliyor.

FYZoo, bu yaz ziyaretçilerine özel bir indirim kampanyası düzenliyor. Hafta içi her gün geçerli olan bu kampanya kapsamında, FYZoo’ya gelen ziyaretçiler, park giriş biletlerini %50’ye varan indirimle satın alabilecekler.

FYZoo'da ziyaretçileri bekleyen aktiviteler arasında canlı besleme etkinlikleri, doğa ve tasarım atölyeleri, yakından tanıyalım sunumları ve yüz boyama etkinlikleri gibi birçok eğlenceli ve öğretici etkinlik bulunuyor. Hem yetişkinlerin hem de çocukların ilgisini çekecek bu etkinlikler, FYZoo’da unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlayacak.

Ailece doğayla buluşmak ve eğlenceli anlar yaşamak için FYZoo’yu ziyaret edin.

Doğa ve canlı severlerin kaçırmaması gereken etkinlikler için FYZoo haftanın her günü saat 10.00-19.00 arası açık.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73