Samsung Gebze İCON Mağazası açılıyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Haziran 2024 Pazartesi 16:11
Samsung Gebze İCON Mağazası açılıyor

Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kayhan Özler’in sahip olduğu Samsung bayisi olan Özler Ticaret yeni yatırımı Samsung Gebze İCON Mağazası açılıyor.

Gebze Hacı Halil Mahallesi 1218 Sokak No:36 adresinde bulunan Samsung Gebze İCON Mağazası’nın açılışı 26 Haziran Çarşamba günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Samsung Gebze İCON Mağazası’nın en önemli özelliği ise almak istediğiniz ürünleri çalışırken görme imkanına sahipsiniz. Samsung Gebze İCON Mağazası’nın açılışına Samsung’un önde gelen yetkilileri başta olmak üzere çok iş dünyasından çok sayıda kişinin katılması bekleniyor. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kayhan Özler’in açılış için hazırlıkların devam ettiğini ifade ederek, “Gebze’mize kazandıracağımız bu güzel ve Türkiye’de tek olma özelliğine sahip Samsung Gebze İCON Mağaza’mızın açılışına tüm herkesi davet ediyorum” dedi.

Samsung Gebze İCON Mağazası toplam 35 milyona mal oldu. *Cengiz Akgün

Anahtar Kelimeler:
SamsungGebzeTürkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73