GTO’dan Namet ziyareti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
11 Temmuz 2024 Perşembe 12:57
GTO’dan Namet ziyareti

Gebze Ticaret Odası (GTP İso 500’de Yer Alan Namet Gıda San. Ve tic. AŞ’ye tebrik ziyareti gerçekleştirildi.

GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, yönetim kurulu üyeleri, meclis ve meslek komite üyeleri ile birlikte; İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2023 Araştırması’nda 97. sırada yer alan, Namet Gıda San. ve Tic. A.Ş firmasına bir ziyaret gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Kayar ve duayen iş insanı baba Kemal Kayar tarafından karşılanan GTO heyetine 75 yıllık iş hayatı ve tecrübelerini paylaştığı kitap Kemal Kayar tarafından imzalanarak takdim edildi.

TEBRİK ETTİ

GTO Aslantaş, ‘’Gebze Ticaret Odası olarak bizler, bölgemizin kalkınması için 25 bini aşan üye sayımız ile var gücümüzle çalışıyor, firmalarımızın gelişim odaklı büyümeyi gerçekleştirebilmesi adına hizmetlerimizi kesintisiz sürdürmeye gayret ediyoruz. Üretimin ve ihracatın büyük önem taşıdığından hareketle, kentimiz ve ülkemiz için çalışarak katma değer üreten Namet Gıda San. ve Tic. A.Ş firması kurucuları, yöneticileri ve çalışanlarını İSO 500 listesinde yer almalarından dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum’’dedi.

Anahtar Kelimeler:
GTONametMeslekİSOİstanbul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73