Aslantaş, 78 firmayı kutladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Haziran 2024 Perşembe 13:23
Aslantaş, 78 firmayı kutladı

GTO Başkanı Abdurrahman Başkan Aslantaş; Türkiye’nin ilk 1000 ihracatçısı Tim 2023 raporunda yer alan odaya kayıtlı 78 firmayı kutladı

Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan “Türkiye'nin ilk 1000 ihracatçısı 2023” raporunda yer alan Oda Üyesi 78 firmayı kutladı, ‘’TİM ilk 1000 Listesi’ne giren, ülkemizin üretimine, ihracatına ve istihdamına katkı sunan tüm firmalarımıza teşekkür ederim’’dedi.

TİM tarafından kamuoyuyla paylaşılan Türkiye’nin ilk 1000 İhracatçısı Araştırma Raporu ile ilgili açıklamalarda bulunan Aslantaş, “Açıklanan listede Gebze Ticaret Odası’na kayıtlı 78 firmamız yer alıyor. Ülke olarak büyümenin ve gelişmenin yolu üretmekten, ürettiğini dünyaya tanıtmak ve pazarlamaktan geçiyor. Ürettikçe daha çok büyüyeceğiz. Elbette bu listede olmayı hak eden daha çok şirketimiz var. Önümüzdeki dönemlerde bu sayıyı daha da artırmak, ülke ekonomisine katkı sağlamak için hep birlikte çabalıyoruz ve çabalamaya devam edeceğiz.

Bu kapsamda, listede yer alan ve gurur kaynağımız ihracatçılarımızı, ülke ekonomisine, üretim ve ihracatına sağladıkları katkılardan dolayı tebrik ediyor, firma yöneticilerine ve çalışanlarına en içten teşekkürlerimi iletiyorum.’’ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
GebzeTİMTürkiyeFirma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73