Körfez Kiraz 10 K Koşusu Başlıyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Haziran 2024 Çarşamba 09:45
Körfez Kiraz 10 K Koşusu Başlıyor

‘Kendinle yarış’ mottosu ve hareketle hayatlara değer katmak amacıyla yola çıkan Körfez Kiraz 10 K Koşusu bu yıl 29 – 30 Haziran tarihlerinde Körfez Yarış Pisti Kocaeli’nde düzenlenecek. Bu heyecanlı yarışmaya ürün sponsorluğu yapacak olan Göçmen Artisan Bakery aynı zamanda yarışmacılara ikramda bulunup satış tezgahı da kuracak.

Ülkemizin ilk asfalt yarış pisti olan Körfez Yarış Pisti’nde Heyecan Başlıyor…
 

Kocaeli’nin Körfez ilçesi, 29-30 Haziran tarihlerinde spor ve eğlencenin buluştuğu büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Geleceğe sağlıklı nesiller yetiştirmek hedefiyle bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek “Körfez 10 K Kiraz Koşusu ve Spor Festivali” hem rekabetin heyecanını hem de festivalin coşkusunu bir arada yaşatacak.

Yarış, Körfez Yarış Pisti’nde başlayacak, sahil boyunca ilerleyecek ve yine aynı noktada son bulacak. Toplamda 10 kilometrelik bir mesafeyi kapsayan yarış sonunda sporcular zafer turu atarak konukları selamlayacak.


Göçmen Artisan Bakery, Körfez Kiraz 10 K Koşusu'na Sponsor Oluyor

Kalitesi ve yenilikçi yaklaşımıyla adından söz ettiren Göçmen Artisan Bakery bu yıl Körfez Kiraz 10 K Koşusu'na ürün sponsoru oluyor. Yarışma boyunca hem yarışmacılara özel ikramlarda bulunacak hem de bir satış standı açarak katılımcılara unutulmaz bir lezzet deneyimi sunacak.

Göçmen Artisan Bakery, taze ve doğal malzemelerle hazırladığı eşsiz ürünleriyle biliniyor. Yarışma günü, katılımcılar ve izleyiciler, Göçmen Artisan Bakery'nin özel ürünleri arasında yer alan börek ve kurabiye çeşitlerini tatma fırsatı bulacaklar. Ayrıca, etkinlik boyunca Göçmen Artisan Bakery'nin standında yapılan satışlarla, yarışmanın enerjisine katkıda bulunacaklar.

Katılımcılara ve izleyicilere unutulmaz bir gün yaşatmayı hedefliyor, lezzet dolu anlarımızı birlikte paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73