Çiller’in Liderliğindeki Merkez Sağ Parti TBMM’de Olacak

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Temmuz 2024 Pazartesi 11:01
Çiller’in Liderliğindeki Merkez Sağ Parti TBMM’de Olacak

Merkez Sağ Parti Genel Başkan Vekili Halil İbrahim Şahinler, Merkez Sağ Parti bu bilinç ve irade ile çıktığı yolda azim ve kararlılıkla devam etmekte olup kuvvetle muhtemel erken yapılacak olan bir seçimde; geçmişten gelen tecrübe ve geleneğimizle Başbakanımız Prof. Dr. Tansu Çiller’in Liderliğinde TBMM’sinde olacaktır.’’dedi.

Halil İbrahim Şahinler’in açıklaması şöyle:

‘’Kıymetli Vatandaşlarım

Hepimizin malumu üzere Dünyanın her yerinde ekonomik bi buhran yaşanmaktadır. Ülkemiz olarak bundan en büyük etkilenen ülkelerden biride Bizleriz. İletimizin sabrı, kanaatkârlığı ve geçmişten gelen önce devlet geleneğimiz ve inancımızla bu döneminde Allah’ın izni ile atlatacağız. Lakin haklı olarak İnsanlarında bir tahammül sınırları var. Türkiye de açlık sınırının 19000 yoksulluk sınıının 65000 TL tek kişilik geçinme sınırının 30000 TL olduğu bir ortamda yeni yapılan iyileştirmeyle 12500 TL emekli maaşı ile geçinmenin hayatını idame ettirmenin mümkün olmadığı sadece boğaz tokluğuna bile yetmeyen gelirle halkımızın yeni arayışlar içine girmesi kadar doğal bir olgu yoktur. Görüyoruz ki ister TBMM’sinde olan siyasiler ister dışında olan partiler aynı rahatsızlığı ve tedirginliği yaşamaya başlamışladır. Burada Bizlere düşen en büyük görev birlik ve beraberlik içerisinde ortak akılla hareket etmektir.

GÜÇLÜ DEVLET, GÜÇLÜ MİLLET

Milletin refahını devletin bekasını önde tutarak Güçlü Devlet, Güçlü Millet Hakkaniyet ilkesi içinde adil ve Adaletli bir yönetimi geçmişten gelen tecrübeleriyle bunu yapabilecek tek siyasi olgu Merkez Sağ olgusudur. Buradan tüm Halkımıza sesleniyorum. Seçim girmek için yeterlilik sayısını fazlası ile geçen 81 ilde ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamaya çalışan Merkez Sağ Parti’ye tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Endişem Milli ve manevi değerlerimizi gerçek anlamda idrak bir gençliğin yetişemiyor olmasıdır.

PROF. DR. TANSU ÇİLLER’İN LİDERLİĞİNDE

Gençlerimizin şanlı tarihimizi anlamalarını, içselleştirmelerini, asil milletimizin yazdığı eşsiz destanlarla gurur duymalarını arzu ediyoruz. Cihanın rahatsız olduğu; Çanakkale ruhu yıllardır milletimize rehberlik etmişse, bu ruhu yaşatmak ve genç nesillere aktarmak bizim asli görevimizdir. Cumhuriyet tarihinde Her 10 yılda bir demokrasimizin askıya alındığını darbelerle özgürlüklerin kısıtlandığını siyasi görüş fark etmeksizin her olayın gerçeklerinde o günün şartları içerisinde ve zamanını göz önüne alarak yorumlamalarını kulaktan duyma sözlere itibar etmeden gerçekleri genç nesillere aktarmalıyız, geçmişi bilmeyen geleceği yönetemez sözünden hareketle Türk siyasi tarihinde hangi siyasi iradelerin başarılı hangilerinin başarısız olduğunu geleceğimizin teminatı gençlerin bilmeleri ve yönetimlerde bu bilgiler doğrultusundaki kadroların isabetli kararlar alacağından kimsenin endişesi olmamalıdır. Merkez Sağ Parti bu bilinç ve irade ile çıktığı yolda azim ve kararlılıkla devam etmekte olup kuvvetle muhtemel erken yapılacak olan bir seçimde; geçmişten gelen tecrübe ve geleneğimizle Başbakanımız Prof. Dr. Tansu Çiller’in Liderliğinde TBMM’sinde olacaktır.’’

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 22.07.2024 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73