CHP’den sendikalara teşekkür

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
12 Temmuz 2024 Cuma 09:52
CHP’den sendikalara teşekkür

CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, ilçe yöneticileri Gökhan Eryargı, İlyas Ataç, Selman Kurcan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz “Geçinemiyoruz Mitingi’ne” destek veren sendikalar ve başkanlarını ziyaret ederek teşekkür etti

Yaklaşık 2 hafta önce Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısıyla Gebze’de gerçekleştirilen “Geçinemiyoruz Mitingi” öncesi davet amacıyla, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan ve ilçe yöneticileri, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve meclis üyeleri çok sayıda sendikayı ziyaret etmişti. Miting sonrasında ise destek veren ve mitinge katılım sağlayan sendikalar ve başkanları unutulmadı. CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, ilçe yöneticileri Gökhan Eryargı, İlyas Ataç, Selman Kurcan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz teşekkür ziyaretlerini başlattı.

MİTİNG HAKKINDA OLUMLU GÖRÜŞLER

Teşekkür ziyaretlerinin ilk durağı Petrol İş Sendikası Şube Başkanı Nesimi Yetişoğlu olurken, sonrasında Genel İş Şube Başkanı Vedat Küçük ve ardından Lastik İş Şube Başkanı Akın Giray ve yönetimi ziyaret edildi. Ziyaretler kapsamında başkanlar karşılıklı olarak gündemi değerlendirerek, önümüzdeki süreçte birlikte hareket ederek bu tür eylemlerin kalıcı etkisinin arttırılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundu. Sendika başkanlarının genel olarak miting hakkındaki görüşleri olumlu olarak karşılandı ve CHP İzmit İlçe Örgütü ve yönetiminin dayanışma halinde çalışmasının memnuniyet verici olduğu vurgulandı.

DESTEKLERİNİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİ

Ziyaretlerde konuşan CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, “2 hafta önce sizleri mitingimize davet etmek için ziyaret etmiştik. Hepinizden olumlu geri dönüşler aldık ve mitingimize destek vermeniz ise bizim açımızdan ayrıca olumlu bir durum. Çünkü biz bu mitingleri emekçilerimizin haklarının alınabilmesi amacıyla yapıyoruz ve bu açıdan sizin destekleriniz bizim için çok değerli. Sizler de bize gerekli desteği alanda gösterdiniz. O sıcak havaya rağmen mitinge katılarak tüm emekçilerimizin, tüm geçinemeyen yurttaşlarımızın sesinin duyulabilmesi için alanda yer aldınız. Bu açıdan bize verdiğiniz destekler için teşekkür ediyoruz” sözlerini kullandı.

Gökhan Ercan

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73