CHP Gebze Kadın Kollarından Hürriyet ve Gökçe’ye ziyaret

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Temmuz 2024 Cuma 20:02
CHP Gebze Kadın Kollarından  Hürriyet ve Gökçe’ye ziyaret

CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Sevgül Tüze ve yönetim kurulu üyeleri İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’yi makamında ziyaret etti.

Fatma Kaplan Hürriyet ve Sertif Gökçe ile görüşen CHP Kadın Kolları yöneticileri çalışmalar hakkında bilgi verdiler, genel ve yerel konular üzerine sohbet ettiler.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Sevgül Tüze ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette kadın kolları yönetim kurulu üyeleri Serpil Han Gürlevik, Sema Kınacı Demirci, Konca Kurnalı, Süreyya Destegül, Serpil Apaydın'da hazır bulundu.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 19.07.2024 20:13
Anahtar Kelimeler:
CHPGebzeIzmitDerince
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73