Şakar, epilepside dayanışmanın önemine dikkat çekti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Temmuz 2024 Perşembe 10:35
Şakar, epilepside dayanışmanın önemine dikkat çekti

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Epilepsi ve Yaşam Derneği Kocaeli Temsilcisi Ersin Başaran’ı ilçe başkanlığında ağırlayarak, epilepsi ile mücadele ve dayanışmanın önemine dikkat çekti. AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ziyarette, Epilepsi ve Yaşam Derneği Kocaeli Temsilcisi Ersin Başaran ile bir araya gelen İlçe Başkanı Köksal Şakar, Başaran’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Epilepsinin sadece bir hastalık olmadığını, aynı zamanda bir mücadele ve dayanışma alanı olduğunu belirten Şakar, toplumun her kesiminden bu mücadeleye destek verilmesi gerektiğini vurguladı. “Epilepsi, sadece bir hastalık değil, bir mücadele ve dayanışma alanıdır. Epilepsi ve Yaşam Derneği’nin çalışmalarını takdirle izliyor ve destekliyoruz” dedi.

DERNEĞİN ÇALIŞMALARI

Epilepsi ve Yaşam Derneği Kocaeli Temsilcisi Ersin Başaran, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi vererek, epilepsi hastalarının yaşadığı zorluklar ve bu zorlukların üstesinden gelmek için yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Derneğin, epilepsi hastalarının sosyal hayatta daha aktif rol alabilmesi için yürüttüğü projeler ve etkinlikler hakkında da bilgi veren Başaran, bu tür destek ziyaretlerinin kendileri için moral ve motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

TOPLUM BİLİNCİNİN ARTIRILMASI

Görüşmede, toplumun epilepsi konusunda bilinçlendirilmesinin önemine değinildi. İlçe Başkanı Şakar “Epilepsi hakkında farkındalığın artırılması, hastaların ve ailelerinin yaşadığı zorlukların anlaşılması açısından çok önemli. Bu nedenle, toplumun her kesiminden destek bekliyoruz” dedi. Şakar, ilçe başkanlığı olarak epilepsi ile mücadele eden bireylere ve ailelerine destek olmak için her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73