LÖSEV lösemili çocukları hayata bağlıyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
08 Ağustos 2024 Perşembe 12:01
LÖSEV lösemili çocukları hayata bağlıyor

LÖSEV Halkla İlişkiler Koordinatör Yardımcısı Neslihan Çelik ve Halkla İletişim Yöneticisi Setenay Tan gazetemizi ziyaret ederek Cengiz Akgün’e açıklamalarda bulundu.

LÖSEV’in çalışmaları hakkında bilgi veren Neslihan Çelik, 25. Yılında olan LÖSEV’in bugüne kadar kanser tanılı çocuk-yetişkin lösemi hasta sayısının 85 binin üzerinde olduğunu söyledi..

Neslihan Çelik şunları söyledi, ‘’1998 yılında kurulan LÖSEV’in başarısının sırrı çocuklara değer vermek, sevgi, iyilik, umut ve mücadeledir.

LÖSEV LÖSANTE Hastanesi’nde yüzde 94 iyileşme başarısı ile tamamen parasız tanı ve tedavi hizmeti sağlanıyor.

TEDAVİ, DESTEK, YARDIM

Parasız LSV Kolej Eğitim Kurumları (Ana, ilk, orta, lise) eğitim veriyoruz.

Her ay lösemili çocukların annelerinin banka hesabına bir asgari ücret kadar sağlık yardımı yapılıyor.

Kurban eti kapsamında parça etten pirzolaya özel hazırlanmış sucuktan kavurmaya kadar taze et ve et ürünlerini evlerine kadar götürüyor proteinden zengin beslenmelerini sağlıyoruz.

Anne ve babalara, lösemili gençlere iş olanağı sunuyoruz, temel gıdadan, beyaz eşyaya, bilgisayara trombosit ve ilaçlara kadar karşılanıyor.

6 milyon 565 bin 32 gönüllü ve bağışçısı ile LÖSEV lösemili çocuklara yeni bir hayat için mücadele ediyor’’.

KOCAELİ’DE PİKNİK YAPILACAK

LÖSEV’in Kocaeli ve Gebze’de gönüllüler aracılığıyla çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Neslihan Çelik, ‘’Önümüzdeki ay Kocaeli’de Ormanya’da lösemili çocuklar ve aileleriyle piknik düzenleyeceğiz.

Ayrıca yine lösemili çocuklar ve aileleriyle 5 Ekim’de Anıtkabir ziyaretimizde olacak, Atamızın huzuruna çıkacağız.’’dedi. *Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 08.08.2024 15:47
Anahtar Kelimeler:
LÖSEVLösemiçocuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73