Özgecan Güven ,"Yarım Kalanlara Rağmen" şarkısını müzikseverler ile buluşturdu!

 Yaz ayında yepyeni şarkılar sevenleriyle buluşmaya devam ediyor Müzik sektörünün parlayan isimlerinden birisi olan Özgecan Güven ,"Yarım Kalanlara Rağmen" isimli yeni şarkısında güçlü yorumu ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı Genco ARI production kanalında yayınlanan şarkısıyla müzik severlerden tam not almayı başardı

28 Haziran 2024 Cuma 07:40
Özgecan Güven ,"Yarım Kalanlara Rağmen" şarkısını müzikseverler ile buluşturdu!

 Yaz ayında yepyeni şarkılar sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Müzik sektörünün parlayan isimlerinden birisi olan Özgecan Güven ,"Yarım Kalanlara Rağmen" isimli yeni şarkısında güçlü yorumu ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Genco ARI production kanalında yayınlanan şarkısıyla müzik severlerden tam not almayı başardı. İSTANBUL (İGFA) - Başarılı Sanatçılardan Özgecan Güven , Nişantaşında karşılaştığı basına " Yeni şarkım ile müzikseverlerden olumlu şeyler duymak beni mutlu ediyor.

Şarkım hak ettiği yeri bulacaktır. Şarkım sevenlerime emanet diyerek şarkısı ile iddiasını belirtirken Şarkısının klibinin tam bir yaz klibi olduğunu" basına ifade etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73