Pideler Bizden, Mamalar Sizden

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Eylül 2024 Cuma 11:34
Pideler Bizden, Mamalar Sizden

Ankara’da hayvan dostları barınaklardaki can dostları için bir araya geliyor. Barınaklardaki hayvanların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik destek çağrısında bulunan Ankara Çayyolu Rotary Kulübü 2024-25 Dönem Başkanı Elif Tığlı Özcihan, 22 Eylül 2024 Pazar günü düzenlenecek olan “Pideler Bizden, Mamalar Sizden” etkinliğine duyarlı tüm hayvanseverleri davet etti.

Başkan Özcihan, yaptığı açıklamada barınaklardaki hayvanların bakımı ve sağlık ihtiyaçları için farkındalık yaratmayı hedefleyen bu etkinliğin, kulüp olarak sosyal sorumluluk misyonlarının bir parçası olduğunu vurguladı. Elif Tığlı Özcihan, etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi: “Hayvan dostlarımızın zor koşullarda yaşam mücadelesi verdiğini hepimiz biliyoruz. Bu etkinlikle onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek istiyoruz. Ankara Çayyolu Rotary ve Rotaract Kulüpleri olarak, barınaklardaki can dostlarımızın mama ve kısırlaştırma operasyonlarına maddi destek sağlayacağız. Hep birlikte el ele vererek onların yaşamlarını daha iyi hale getirmek için çalışıyoruz.”

“TOPLUMUN DUYARLILIĞINI ARTIRMAK İSTİYORUZ”

Özcihan bu etkinliğin sadece bir yardım organizasyonu olmasının ötesinde, toplumda hayvanlara yönelik duyarlılığı artırma amacı taşıdığını da ekleyerek, “Bu tür etkinlikler, sadece bağış toplamaktan ibaret değil; aynı zamanda topluma hayvan hakları konusunda farkındalık kazandırmayı amaçlıyoruz. Her bireyin, hayvan dostlarımızın yaşam koşullarına katkıda bulunabileceğini göstermek istiyoruz.” Dedi.

Özcihan, etkinlikten elde edilecek gelirin büyük bir kısmının Ankara’daki hayvan barınaklarının ihtiyaçları için kullanılacağını, geri kalan kısmının ise deprem bölgesi olan Adıyaman’daki hayvan barınaklarına gönderileceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73