Samsung Icon mağazası Gebze'de açıldı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Haziran 2024 Çarşamba 15:55
Samsung Icon mağazası Gebze'de açıldı

Kayhan ve Serkan Özler in sahibi olduğu Özler Ticaret’ in bünyesinde yer alan deneyim odaklı yeni Samsung Icon mağazaGebze’de açıldı.

Tüketici elektroniğinde teknolojik inovasyonun öncü markası Samsung, yeni deneyim Samsung Icon mağazası Serkan ve Kayhan Özler in sahibi olduğu Özler Ticaret bünyesinde Gebze de açıldı.

Açılışa CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Samsung Electronics Türkiye Başkan ve CEO’su Jeff Jo, GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, firma sahipleri Kayhan ve Serkan Özler ile çok sayıda davetli katıldı.

TÜRKİYE’NİN İLK DENEYİM MAĞAZASI

Açılışa katılan Samsung Electronics Türkiye Başkan ve CEO’su Jeff Jo, “Tüketicilerimize ulaştığımız her noktayı çok önemsiyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Türkiye’nin ilk deneyim mağazası sayesinde, tüketicilerimiz farklı ürün gruplarımızı ve yenilikçi teknolojilerimizi deneyimleme imkanına sahip olacak. Perakende yatırımlarımızı önemsiyoruz ve bu alanda yeni yatırımlarımıza devam etmeye kararlıyız” dedi.

Açılışta konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler ve GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş yeni açılan mağazanın Gebze’ye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İKİ KAT, 600 METRE KARE ALANDA

İki katlı ve müstakil bir binada Samsung ürün gruplarının ve deneyim alanlarının yer alan mağaza, 600 metrekarelik geniş alanıyla ziyaretçilerine konforlu alışveriş ve Samsung teknolojilerini daha detaylı bir biçimde deneyimleme olanağı sunuyor. Mağazanın birinci katı, Samsung’un tüm ürün gruplarına ayrılırken ikinci katta ise ürünlerin deneyimlenebileceği çeşitli alanlar yer alıyor.

TEKNOLOJİYLE TANIŞMA OLANAĞI

Tüketiciler geniş ve ferah Gebze mağazasında Samsung’un son dönemde tanıttığı AI entegrasyonları ve güçlü bağlantı ve evde yaşam özellikleriyle öne çıkan 2024 TV ve Bespoke Beyaz Eşya ürün serileriyle ve Galaxy S24 Serisi başta olmak üzere Samsung’un en yeni mobil teknolojileriyle tanışma olanağı bulacak. Ziyaretçiler, mağazanın ikinci katında yer alan deneyim bölümünde, AI teknolojilerinin evde ve mobil cihazlarda hayatı kolaylaştırma biçimlerini keşfedebilecek.

Samsung’un Gebze’deki mağazası Eski Çarşı Hacıhalil mahallesi 1218 sk.No:36 adresinde tüm ziyaretçilere açık. * Cengiz Akgün

Anahtar Kelimeler:
SamsungGebzeMağaza
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73