SP’de Karamollaoğlu devri kapanıyor

Saadet Partisi’nin 30 Haziran’da gerçekleştireceği kongreye ilişkin açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av  Sinan Tekin, yapılan istişareler sonucunda Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’ın, genel başkan adayı olarak ilan edildiğini ifade etti

26 Haziran 2024 Çarşamba 09:05
SP’de Karamollaoğlu devri kapanıyor

Saadet Partisi’nin 30 Haziran’da gerçekleştireceği kongreye ilişkin açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Edirne İl Başkanı ve Genel İdare Kurulu Üyesi Av. Sinan Tekin, yapılan istişareler sonucunda Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’ın, genel başkan adayı olarak ilan edildiğini ifade etti.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Konuyla ilgili açıklama yapan Tekin; “Yapılan uzun istişareler ve toplantılar neticesinde Genel Başkanımız Temel KaramollaoğluSaadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’ı Genel Başkan Adayı olarak ilan etmiştir. Saadet Partisi’nin tüm teşkilat mensupları olarak yeni Genel Başkanımız Mahmut Arıkan’ın etrafında kenetlenerek Milli Görüş prensiplerinin ülkemizde ve tüm dünyada hakim olması için çalışacağız. Pazar günü yapacağımız kongrede Edirne’den büyük bir katılım göstereceğiz.” dedi.

ARIKAN, MİLLÎ GÖRÜŞ KURUMLARININ TAMAMINDA HİZMETLERDE BULUNDU

1977 yılında Kayseri'de doğan Mahmut Arıkan, ilk ve ortaöğrenimini Kayseri'de tamamladı. Erciyes Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinden mezun oldu. Serbest ticaret ve inşaat mühendisliği yapmaktadır.

Üniversite yıllarında Millî Gençlik Vakfı okul başkanlığı, Saadet Partisi'nin kuruluşundan itibaren Gençlik Kolları başkanlığı, ilçe başkanlığı ve il başkanlığı görevlerinde bulundu. MÜSİAD, ASKON, İMO, Cansuyu, AGD başta olmak üzere birçok sivil toplum kuruluşunda görev alan Arıkan, 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye başkan adayı oldu. Saadet Partisi Teşkilat Başkanı ve TBMM 28. Dönem Kayseri Milletvekili olan Arıkan; evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73