CHP Meclis Üyesi Ahmet Kadı: Kimse siyasi çıkar peşine düşmesin

Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ahmet Kadı meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “Kimse siyasi çıkar peşine düşmesin” dedi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
13 Eylül 2024 Cuma 09:38
CHP Meclis Üyesi Ahmet Kadı: Kimse siyasi çıkar peşine düşmesin

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ahmet Kadı, meclis toplantısında yaptığı konuşmada, “Biz emekçiyiz, emekçileri savunan bir partiyiz. Bu planlarda çalışan tüm şehir plancı kardeşlerimizin, emekçi dostlarımızın emekleri için hepsine teşekkür ediyoruz.
“KOMİSYONLARDA DÜZELTİLEMEDİĞİ İÇİN ŞERH KOYMUŞUZ”
Doğru yapılan her şeyin yanındayız. Burada, on yedi madde içerisinden sanıyorum beş madde var ki bir kısmını mükellef olduğu için söylüyorum, komisyonlarımızda düzelttik bir kısmı da gerçekten bize göre hatalı taleplerdir. Vatandaş adına bir kısmına da o komisyonlarda düzeltilemediği için şerh koymuşuz. Burada siyasi bir çıkar ya da devrilme peşine kimse düşmesin” dedi.

Anahtar Kelimeler:
CHPKocaeliMeclisŞehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73