CHP'de Merve Tüysüz adaylığını açıkladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
26 Haziran 2024 Çarşamba 10:51
CHP'de Merve Tüysüz adaylığını açıkladı

CHP Kocaeli Kadınları Başkanı Merve Tüysüz 28 Haziran Cuma gerçekleştirilecek İl Kadın Kolları Kongresi’nde aday olacak.

Merve Tüysüz adaylıkla ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle:

“Değerli Cumhuriyet Halk partili yol arkadaşlarım

Mustafa Kemal Atatürk ve onun emanetine sahip çıkmak için bütün kadınlarımızla pazarda, sokaklarda ve meydanlarda gece gündüz demeden çalıştık, emek verdik. Şimdi partimizin yerelde iktidar olmasının gurur ve sorumluluğunu yaşıyoruz.

Bu haklı gurur ve sorumlulukla, Ebedi Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi” Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar” sözünün ışığında,

Geleceğimiz için,

Eşitlik için,

Başarmak,

Kazanmak ve kazandıklarımızı korumak için,

Türkiye İktidarına adım adım yürüyen partinin öz gücü olmak için;

Daima çalışmaya devam edeceğiz.

YENİDEN YOLA ÇIKIYORUZ

29 Mart 2023 tarihinde İl Kadın Kolları Başkanı olarak İl Yönetim Kurulumuz tarafından atamam gerçekleştiğinden bu yana; Genel ve Yerel Seçimlerde Kadın Kolları İl Başkanlığı görevini gurur ve mutlulukla icra ettim.

Kadın Kollarında Başkanlık yaptığım süre boyunca, İl Kadın Kolları Yöneticilerime, birlikte çalıştığım ilçe başkanlarıma ve yönetimlerine göstermiş oldukları özveriden dolayı teşekkür ediyorum.

Şimdi, Önceki Dönem ve Yeni seçilen İlçe Kadın Kolları Başkanlarım, değerli büyüklerim ve kız kardeşlerimin desteği ile Kadın Kolları İl Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.

İkinci Yüzyılımızda kız kardeşlerimden aldığım güç ve inançla yeniden yola çıkıyoruz. ‘’ *Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 26.06.2024 10:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73