İzmit Belediyesi Erenler Mahallesini güvenli hale getiriyor 

Kent genelindeki güvenlik önlemlerini artırmak amacıyla tehlike arz eden bölgelerde çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi Erenler Mahallesinde parapet inşa ediyor 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
22 Ekim 2024 Salı 17:27
İzmit Belediyesi Erenler Mahallesini güvenli hale getiriyor 

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde vatandaşların güvenliği artırmak için tehlike oluşturan bölgelerde parapet ve istinat duvarı inşa çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.  Ekipler son olarak Erenler Mahallesi Eray Sokak’ta başlayan parapet çalışmasını da tamamlayarak bölgeyi daha güvenli hale getirecek. 

HEM GÜVENLİK HEM ÇEVRE DÜZENİ 

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yaptığı istinat duvarı ve parapet çalışmaları ile mahalleleri daha güvenli hale getiriyor. Eray Sokak’ta gerçekleştirilen 170 metre uzunluğa sahip parapet duvar çalışmalarının tamamlanmasının ardından, bölgenin hem yol güvenliği hem de çevre düzenlemesi sağlanmış olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73