Dünya Kız Çocukları Günü Çınar Çocuk Evlerinde kutlandı 

İzmit Belediyesinin Yeşilova ve Tüysüzler Çınar Çocuk Evleri Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla renkli etkinliklere imza attılar 

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
14 Ekim 2024 Pazartesi 16:48
Dünya Kız Çocukları Günü Çınar Çocuk Evlerinde kutlandı 

“Çocuğu merkeze alarak yaşam şekli üzerine bir kültür oluşturmak” misyonuyla çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesinin Çınar Çocuk Evleri önemli gün ve haftalara dair renkli etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor. Yeşilova Çınar Çocuk Evi ve Tüysüzler Çınar Çocuk Evi’nde Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla masal anlatma etkinliği gerçekleştirildi. Minikler öğretmenleri tarafından anlatılan dünyaca ünlü masalları dikkatle dinlerken Çınar Çocuk Evi’nden faydalanan kız öğrenciler program sonunda ‘Dünya Kız Çocukları Günü’ hatırası olarak öğretmenleriyle toplu fotoğraf çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73