CHP’li meclis üyeleri okulları ziyaret etti

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
05 Eylül 2024 Perşembe 10:11
CHP’li meclis üyeleri okulları ziyaret etti

İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Celal Hülür ve Alikahya Hizmet Masası Sorumlusu Ercan Umutlu Alikahya bölgesindeki okulları ziyaret ederek müdürlerden taleplerini dinledi .

Ziyaret programına dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Celal Hülür, “İzmit Belediyesi olarak 2024 2025 okul öncesi Alikahya Fatih İmam Hatip Okulu, Alikahya Fatih Ortaokulu, Alikahya Şehit İskender Ercan İlkokulu, Alikahya İlköğretim Okulu, Alikahya Şehit Öğretmen Ergin Komut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okul müdürlerimizi ziyaret ettik taleplerini dinledik, çok memnun oldular. Okul müdürlerimize gösterdikleri misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
CHPIzmitOkulMüdür
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73