Seçimin ayak sesleri duyuluyor!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
01 Temmuz 2024 Pazartesi 14:29
Seçimin ayak sesleri duyuluyor!

Merkez Sağ Parti Genel Başkan Vekili Halil İbrahim Şahinler, ülkede yaşanan ekonomik kriz ve sorunlar nedeniyle erken seçimin ayak seslerinin duyulduğunu vurguladı.

Halil İbrahim Şahinler’in açıklaması şöyle:

‘’Son günlerde bilhassa Genel seçimlerden sonra parçalı bir meclis, sadece seçim kazanmaya endeksli bir politika İktidarın ve muhalefetin elini kolunu bağlar erken seçim kaçınılmaz diye defalarca söylediğimiz söz artık gerçekleşiyor. Bilhassa yerel seçimlerde çıkan tablo siyasi arenada hareketlilik yaşanmasına ve görünen köy kılavuz istemez misali gerçekler ortaya çıkmaya başlamıştır.

Cumhur İttifakında MHP ile her ne kadar belirtmeseler bile olan gerginlik, 6 lı masanın dağılması İYİ partiden Akşener’in istifası ve parti genel merkezinden resimlerinin indirilmesi, yine Koray Aydının partiden istifası, Sağlık Bakanının İstifa ettiği gibi söylemler ve Bilhassa Cumhurbaşkanının CHP genel başkanı ile ve Akşener ile görüşmesi Türkiye politikasının gündemini belirledi.

ASGARİ ÜCRET, ENFLASYON, HAYAT PAHALILIĞI

CHP’nin Gebze Mitinginde Ya Geçim, Ya Seçim sloganları ve açıklanan Asgari Ücrete Temmuz ayında zam yapılmayacağı ve bununla birlikte 3 temmuzda netleşecek olan Emekli aylıkları ile Milletin beklentisi doğrultusunda bir açıklama yapılmaması 2024 Nisan ayı açıklanan açlık sınırını 17.725 TL ve yoksulluk sınırı 57.736 TL olduğu Türkiye de mevcut yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı ile beraber devamlı iğneden ipliğe gelen zamlar karşısında siyasilerin ve halkın yeni arayışlar içine girmesi Emeklilere mutlaka verilmesi gereken refah payı İçin hala daha net bir açıklama yapılamazken seçim tartışmalarının konuşulması kaçınılmazdır.

Tüm bu gelişmeler Geniş tabanlı seçmen üzerinde etkili olurken Merkez Sağ Seçmenini ve taraftarlarını aktive ederek yeni arayışlara girmesi kadar doğal bir sürece girilmesi beklenen bir gelişmedir.

ŞİMDİ İŞ BİZLERE DÜŞMEKTEDİR

Türkiye siyasetinde Merkez Sağ politikası rüzgarları kuvvetli esmeye başlamıştır. Bu süreçte başarı 72 ilde ve ilçelerinde teşkilatlanarak sağlam ve emin adımlarla gelen Merkez Sağ Partisi ilk genel seçimlerde TBMM sinde yerini alarak Ülkenin yeniden refah günlerini yaşatacaktır’’.

*Cengiz Akgün

Son Güncelleme: 01.07.2024 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73