MARKA Yetkililerinden Başkan Çalık’a Ziyaret

Koop-iş Sendikası Genel Başkan Danışmanı Celal Çobanoğlu, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Kocaeli Koordinatörü Kerim Ekrem ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Çöpoğlu Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’ı ziyaret etti.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
16 Ekim 2024 Çarşamba 18:59
MARKA Yetkililerinden Başkan Çalık’a Ziyaret

Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Kocaeli Koordinatörü Kerim Ekrem, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Çöpoğlu ve Koop-iş Sendikası Genel Başkan Danışmanı Celal Çobanoğlu, bölgedeki çalışmalar ve faaliyetleri hakkında bilgi verdiler ve Başkan Çalık’a hediye takdiminde bulundular.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, MARKA Yetkilileri ile bir süre görüşüp sohbet ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73