Kocaeli Kart ofisleri cumartesi günü hizmet verecek

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
06 Eylül 2024 Cuma 13:38
Kocaeli Kart ofisleri cumartesi günü hizmet verecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerin Kocaeli kartlarında problem yaşamaması için mesai değişikliğine gitti. Buna göre eylül ayı içerisindeki tüm cumartesi günleri İzmit ve Gebze seyahat kart ofisleri hizmet verecek. Vatandaşların “Kocaeli Kart” işlemlerini yaptırdığı ofislerde, özellikle okulların açıldığı her yılın eylül ayında yoğunluklar yaşanıyor. Yaşanacak yoğunluğun önüne geçmek için Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı yeni kararlar aldı. Alınan karar gereği mesai saatlerinde değişikliğe gidildi. Bu kapsamda Kocaeli Kart ofisleri eylül ayının cumartesi günlerinde normal mesai saatleri içerisinde açık olacak.

MESAİ SAATLERİ DEĞİŞTİ

Eylül ayı boyunca İzmit ve Gebze seyahat kart ofislerinde hafta içi mesai saatleri 08.30-16.30 olarak güncellendi. Yine eylül ayı içerisindeki tüm cumartesi günleri İzmit ve Gebze seyahat kart ofisleri 08.30-17.30 arası vatandaşa hizmet vermeye başlayacak. İzmit ve Gebze seyahat kart ofisleri dışında kalan ofisler hafta içi normal mesai saatleri içerisinde hizmet verecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73