Karamürsel’de Sokak Hayvanlarına Mama Dağıtıldı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında Karamürsel Belediyesi, sokak hayvanlarına destek olmak amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Ekim 2024 Cuma 18:22
Karamürsel’de Sokak Hayvanlarına Mama Dağıtıldı

Belediye Başkanı Ahmet Çalık’ın talimatıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Cuma Pazarı alanında sokak hayvanlarına mama dağıtıldı.

Etkinlik, sokak hayvanlarına yönelik farkındalığı artırmak ve toplumda bu konuda duyarlılığı pekiştirmek amacıyla düzenlendi.

Karamürsel Belediyesi, gelecekte de sokak hayvanları için benzer etkinlikler düzenleyerek, onların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Başkan Çalık, “Sokak hayvanlarımız bizim dostlarımızdır. Onların yaşam haklarına saygı göstermek ve ihtiyaçlarını karşılamak hepimizin görevidir. Hayvan dostlarımızın korunması ve yaşama haklarının gözetilmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Dünya Hayvanları Koruma Günü vesilesiyle düzenlenen bu etkinlik, Karamürsel’de hayvan sevgisini pekiştirirken, sokak hayvanlarının da birer yaşam hakkı olduğunun altını çizdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73