Başkan Çalık, Birbirinden Güzel Eserler Seslendirdi

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 103.yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında bu akşam İlhan Çınar alanında Karamürsel Sanatsever Dostlar topluluğu tarafından konser verildi.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
02 Temmuz 2024 Salı 10:02
Başkan Çalık, Birbirinden Güzel Eserler Seslendirdi

Konsere katılan Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, koro ile birlikte sahne alarak birbirinden güzel sanat müziği eserleri seslendirdi.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık yapmış olduğu konuşmada; “Kıymetli hemşerilerimiz, bu akşam Karamürsel’in kurtuluşu etkinlikleri çerçevesinde düzenlemiş olduğumuz güzel bir geceyi daha yaşamış olduk. Biliyorsunuz bu sene Karamürsel’in kurtuluşunu biraz daha farklı kutlamaya çalışıyoruz. Cumartesi günü iki çok kıymetli Tarihçimiz, şuan biriside aramızda Sayın Prof.Dr.Tamer Akan, Karamürsel’in milli mücadele dönemindeki rolünü anlattı. Dün akşam ise Karamürsel’in tanınan Sanatçılarından Hatiç’in sahne programlarını izledik. Bu akşam ise Sayın Hilmi Gök önderliğinde Karamürsel Sanatsever Dostlar topluluğumuzla beraberdik. Yarın ve diğer günlerde yine birbirinden farklı etkinliklerle karşınızda olacağız. Ben emeklerinden dolayı, gösterdikleri performanstan dolayı hem koromuza, hem de saz arkadaşlarımıza, hocamıza ve sunucumuza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bu organizasyonlara katıldığınız, bizleri yalnız bırakmadığınız için siz değerli Karamürsellilere tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bu programlara ne kadar güçlü katılım gösterirseniz, bizimde sorumluluğumuz o kadar artıyor.

Tabi Karamürsel’in de ülkemizin de düşman işgalinden kurtuluşunda emeği geçmiş tüm yiğitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık Koro Şefi ve ekibine çiçek takdiminde bulundu.

Koro Şefi Hilmi Gök önderliğinde gerçekleştirilen konserde Klarnet Tanju Erol, Kanun Akif Aşçıoğlu, Keman Mehmet Demir ve Sedat Kemancı, Çekllo Gökhan Karçepaş, Klavye Erkin Topçuoğlu, Akardiyon Ertuğrul Tuncel, Yan Flüt Muhittin Tatlıcı, Ritm Saz Adnan Güllü ve Cem Tezer, Bendir Beyhan Yaşa,

Koroda; Aynur Erarslan, Ela Polat, Emel Sırma, Esin Bilgin, Mahire Binay, Muhlise Köksüren, Pınar Çetin Altun, Nurdan Polat, Şaziye Diren Adıyaman, Ertuğrul Birol, Erol Coşkun, Ethem Cengiz Mete, Fikret Yetiştiren, Hikmet Takak, İrfan İlerisoy, Mehmet Açıkgöz ve Sefer Elçin sahne aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73