Vali Aktaş, Gebze’de incelemelerde bulundu

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Eylül 2024 Cuma 11:37
Vali Aktaş, Gebze’de incelemelerde bulundu

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş  Gebze'de bir dizi temas ve ziyaret gerçekleştirdi.

Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Adliyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali İlhami Aktaş; Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay eşliğinde Adalet Komisyonu Başkanı Serdar Murat Yüksel’i ziyaret ettiler.

Adalet Komisyonu Başkanı Serdar Murat Yüksel, Vali İlhami Aktaş’a ziyaretleri sebebiyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gebze Adliyesi ziyaretlerinde Şeref Defterini imzalayan Vali İlhami Aktaş, rastladığı vatandaşlarla ve adliye personeli ile sohbet ederek personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali İlhami Aktaş Gebze ziyaretlerine, beraberindeki Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit ve Gebze Belediye Başkanı Yardımcısı Muharrem Baltacı ile birlikte devam etti.

Türk Kızılay Gebze Şubesini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki protokolü, Kızılay Gebze Şube Başkan V. Gönül Özhan, Eski Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Tunçel, Gebze Kızılay Kadın Başkanı Güzin Ayan, Gebze Kızılay Engelli Birim Başkanı Gülay Salman ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Gebze Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı ve Osman Yılmaz Mahallesi Muhtarı Musa Uslu ve diğer mahalle muhtarlarıyla bir süre görüşerek sohbet etti.

Mahallelerin genel durumları, sorunları ile ihtiyaçları hakkında muhtarlardan bilgi alan Vali Aktaş, kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi noktasında önemli görevler üstlenen muhtarlarımıza işlerinde kolaylıklar diledi.

Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş ve beraberindeki protokol, Oda Başkanı Alper Demir, Başkan Yardımcısı Serbay Aslan ve yönetim kurulu tarafından karşılandı.

Yürütülen faaliyetler ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali İlhami Aktaş, bol ve bereketli kazançlar diledi.

Gebze Ziraat Odasını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen ve yönetimi ile bir süre görüşüp sohbet ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti belirten Oda Başkanı Ayhan Pekşen ile yönetim kurulu üyeleri, Vali İlhami Aktaş’a ve beraberindeki protokole teşekkür ederek günün anısına fotoğraf çekildiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73