Gebze Zabıtasından izinsiz asılan afişlere yönelik çalışma

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde izinsiz asılan afiş ve pankartlara yönelik çalışma başlattı.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
27 Eylül 2024 Cuma 17:34
Gebze Zabıtasından izinsiz  asılan afişlere yönelik çalışma

Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yasak olmasına rağmen özellikle halkın yoğun olduğu meydanlar, parklar, caddeler ve sokaklar üzerinde bulunan elektrik direkleri, okul önleri, trafolar, ağaçlar, duvarlar, panolar, otobüs durakları, yönlendirme ve bilgilendirme levhaları gibi birçok noktaya afiş asanlara yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Şehrin çeşitli bölgelerinde kontroller gerçekleştiren zabıta ekipleri; gelişigüzel, izinsiz ve mevzuata aykırı asılan, çevre ve görüntü kirliliği oluşturan afişleri tek tek topladı. Uyarıları dikkate almayanlar hakkında kanuni işlem uygulayan Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri; vatandaşların karşılaştıkları olumsuzlukları 0262 642 04 30 ve ALO 153 telefon numaralarına bildirmeleri çağrısında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73