MERSEN grevcileriyle dayanışma etkinliği

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
19 Ağustos 2024 Pazartesi 14:24
MERSEN grevcileriyle dayanışma etkinliği

Gebze Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) içinde bulunan, Fransa merkezli MERSEN fabrikasında grevde olan işçilerle dayanışma etkinliği düzenleniyor.

Konuyla ilgili olarak DİSK/Birleşik Metal-İş Sendikası tarafından yapılan açıklama şöyle:

Fransa merkezli MERSEN fabrikasında grevde olan üyelerimizin yıllardır gasp edilen toplu sözleşme hakları için başlattıkları grev, dördüncü ayını doldurdu. “Sendika haktır!” diyen MERSEN işçileri, ilk günkü kararlılık ve dirençle mücadelelerini sürdürüyor.

MERSEN işçisi arkadaşlarımızın yalnız olmadığını göstermek için şanlı grevimizin 125’inci gününde, 21 Ağustos’ta, fabrika önündeki grev alanında bir dayanışma etkinliği düzenliyoruz.

Konfederasyonumuz DİSK’in Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, DİSK Yönetim Kurulu üyeleri, DİSK Genel Başkan Yardımcısı ve sendikamızın Genel Başkanı Özkan Atar ile Genel Yönetim Kurulumuzun da katılımıyla gerçekleşecek etkinlikte, sanatçı dostumuz Erdal Bayrakoğlu sahne alacak.

Tüm işçileri ve emek dostlarını grevci arkadaşlarımızla dayanışmak, “MERSEN’e sendika halaylarla girecek!” demek için etkinliğimize katılmaya, birlikte halay çekmeye çağırıyoruz.’’

Tarih: 21 Ağustos 2024 Çarşamba

Saat: 17.00

Yer: MERSEN grev alanı

Son Güncelleme: 19.08.2024 14:26
Anahtar Kelimeler:
GebzeDİSKIşçilerGrev
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73