Kocaeli polisinden operasyon: 17 kişi gözaltına alındı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
20 Mayıs 2022 Cuma 12:54
Kocaeli polisinden operasyon: 17 kişi gözaltına alındı

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,Kocaeli ve İstanbul'da e-ticaret sitesi üzerinden dolandırıcılık yapan 17 kişiyi düzenlenen operasyonla yakalandı. 

Alınan bilgiye göre,  Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, e-ticaret sitesi üzerinden dolandırıcılık yapan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Polis ekipleri, 17 şüphelinin, e-ticaret sitelerine düşük fiyatlı konteyner ilanı vererek, ikna ettikleri ve kaparo aldıkları 73 kişiyi dolandırdıklarını belirledi. Şüpheliler, Kocaeli ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda  gözaltına alındı. Konuyla ilgili olarak soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

Son Güncelleme: 20.05.2022 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73