Seçil Aydın: Sanatta yeni çağın kapılarını aralıyoruz

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Eylül 2024 Salı 11:03
Seçil Aydın: Sanatta yeni çağın kapılarını aralıyoruz

Sanat dünyasında dijitalleşme hızla ilerlerken İva Sanat, online sanatın dinamik ve yenilikçi yapısını sanatseverlerle buluşturarak hem sanatçıların yaratıcılıklarını destekliyor hem de dijital sanatın geleceğine yön veriyor.

Dijitalleşmenin etkisiyle sanat dünyası hızla değişirken, İva Sanat, bu dönüşümün bir parçası halinde olmaya devam ediyor. Sanatın evrildiği bu yeni dönemde, dijital teknolojilerin sunduğu imkanları kullanarak sanatçıların yaratıcı ifadelerine yeni bir bakış sunuyor. 

Platform yalnızca bir sergileme platformu olmanın ötesine geçerek, dijital çağda sanatın potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı ve bu alanda yeni ufuklar açmayı amaçlayan bir vizyonla hareket ediyor.

‘Geleneksel sanat yöntemlerini dijital dönüşüme entegre ediyoruz’ 

Sanatçılara ve sanatseverlere ilham vermek amacıyla, dijital teknolojiyle sanatı ilmek ilmek işleyerek kullanıcılara sunduklarını ifade eden İva Sanat Genel Koordinatörü Seçil Aydın; “Sanatta dijitalleşme, yaratıcılığın sınırlarını zorlayan ve geleneksel sanat anlayışını yeniden tanımlayan bir alan. Biz bu dönüşümün öncülerinden biri olmaktan gurur duyuyoruz. Yalnızca bir sergileme platformu olmanın ötesine geçerek, dijital çağda sanatın potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı ve bu alanda yeni ufuklar açmayı hedefleyen bir vizyonla hareket ediyoruz; bu bizim için sadece bir hedef değil, aynı zamanda sanata ve sanatçılara duyduğumuz sorumluluğun bir parçası. Platform, sanatçılara ilham verip, sanatseverlere de bu yenilikçi eserlerle buluşma imkânı sunarken, geleneksel sanat yöntemlerinin önemini unutmadan, bu teknikleri dijital dönüşüme entegre etmeyi amaçlıyor. Bizler de bu süreçte, dijitalleşmenin getirdiği fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek sanatın evrensel dilini daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz. Böylece hem geçmişin mirasını geleceğe taşıyor hem de sanatta yeni bir çağın kapılarını aralıyoruz.”

İva Sanat hakkında detaylı bilgi için https://ivasanat.com/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
SanatDijitalDinamikOnline
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73