İzmit Belediyesi Gülümse Bebek projesiyle yüzlerde tebessüm oluşturuyor

İzmit Belediyesi, yeni doğum yapmış annelerin ilk doğum masraflarını azaltmak ve yanlarında olmak amacıyla Gülümse Bebek hizmetine devam ediyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
30 Eylül 2024 Pazartesi 18:24
İzmit Belediyesi Gülümse Bebek projesiyle  yüzlerde tebessüm oluşturuyor

Sosyal belediyecilik anlayışı ile halka dokunan projelerine devam eden İzmit Belediyesi, Gülümse Bebek projesi ile annelerin yüzlerini güldürüyor. Artan ekonomik sorunlar ve bebek malzemelerindeki fiyat artışı sebebiyle yürütülen proje tüm hızıyla devam ediyor. 

HANE ZİYARETLERİ İLE TESLİM EDİLİYOR

Ailelerin mutluluklarına ortak olmak ve aynı zamanda ekonomik olarak yüklerini hafifletmek amacıyla hane ziyaretleri gerçekleştiren İzmit Belediyesi ekipleri, içerisinde puset, bebek bezi, bebek battaniyesi, ateş ölçer, şampuan ve albümün olduğu paketleri anne babalara teslim ediyor. 

AİLELER MEMNUN

Ziyaretlerin ve bebekler için özel olarak hazırlanmış olan paketlerin kendileri için büyük anlam taşıdığını belirten aileler, ince düşünceleri için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine teşekkürlerini iletiyor.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73