Hürriyet haftaya işçi duraklarında başladı

İzmit Belediyesi geleneksel hale getirdiği servis bekleyen işçi ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Hürriyet öncülüğündeki ekip, emekçilere ‘hayırlı işler’ dileklerini iletti.

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Haziran 2024 Pazartesi 12:21
Hürriyet haftaya işçi duraklarında başladı

İzmit Belediyesi sabah saatlerinde servis bekleyen emekçilere ikramlarına devam ediyor. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Başkan Yardımcıları Lütfü Obuz, Muhammet Ertürk, Meclis Üyeleri Ercan Balseçen ve Mehmet Baştürk, Köy Hizmet Masası Sorumluları Ali Filiz, İsmail Akdeniz, Turgay Oruç ve Birim Müdürleri Devrim Bal ile Birol Sağlam’ın katıldığı programda Yeşilova ve Bekirdere bölgelerinde servis bekleyen işçilere ‘hayırlı işler’ dilekleri iletildi. 

VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Vatandaşlar ise yapılan ikramlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek İzmit Belediyesine teşekkür etti. İzmit Belediyesinin servis bekleyen işçilere ziyaretleri kentin farklı noktalarında devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73