“Hepsini yayınlamaya kalksak buraya sığmaz”

Başkan Hürriyet; kendisi, eşi ve belediye koordinatörleri hakkında “Gülümse Kafelerde yiyor içiyor, fişi belediyeye kesiyor” şeklindeki asılsız iddialara yanıt verdi. Hürriyet, yaptığı ödemelerin belgelerini kamuoyuyla paylaşarak, “Hepsini yayınlamaya kalksak buraya sığmaz” dedi

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
02 Ekim 2024 Çarşamba 09:21
“Hepsini yayınlamaya kalksak buraya sığmaz”

Son zamanlarda kendisi hakkında yapılan asılsız haberlerle ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yapan Başkan Hürriyet, Gülümse Kafe iddialarını belgeleriyle çürüttü. Gülümse Kafelerde yapılan ödemelerin belgelerini kamuoyuyla paylaşan Başkan Hürriyet şu ifadeleri kullandı: Şu altı yılda yediğimiz iftiralardan gına geldi artık. İşini dürüstçe yapan tüm basın mensuplarının başımın üzerinde yeri var. Onlara saygım sonsuz. Ve lafım asla onlara değil. 

“BU KADARI DA FAZLA”

Ama iftirayı ilke edinenlere de söyleyecek sözümüz kalmadı artık. Hele ki son haberi görünce içimden bela okumak gelmedi değil. Bugün mecliste de ifade ettim. Fatma Kaplan Hürriyet’i karalamakla görevlendirilmiş iftira atanları söylediğim halde üzerine alınan da kendi bilir. Ama bu kadarı da fazla. Biz de insanız. Biz size sadece dedikodu ile hırsızlık yaptığınızı söylesek ve hadi yapmadığınızı ispatlayın desek ne hissedersiniz? 

“HEPSİNİ YAYINLASAK BURAYA SIĞMAZ”

“Fatma Kaplan Hürriyet, eşi ve koordinatörleri Gülümse Kafelerde yiyor içiyor fişi belediyeye kesiyor” diye iftira başlıkları atanlar Allah’ınızdan bulun inşallah.Belgesiz bilgisiz iftira atanlara karşı biz olmayan şeyleri sürekli ispatlamak zorunda kalıyoruz. Buyrun size benim, eşim ve arkadaşlarımızın Gülümse Kafelerdeki şahsi ödemelerimizin sadece küçük bir kısmı. Hepsini yayınlamaya kalksak buraya sığmaz. 

“BU NASIL VİCDANSIZLIKTIR”

Yahu ben yıllardır belediyeden makam aracı kullanmayan kendi aracını kullanan birisiyim. Üstelik diğer belediye başkanları hem makam aracı hem de belediyeden benzin kullanırken ben daha bir litre benzin belediyeden aracıma koymuş değilim.   Üstelik belediye işleri için sürekli Ankara’ya gidip gelen ve bu seyahatleri bile cebinden ödeyen birisiyim. Akşamları arkadaşlarımızla ya da eşimle çarşıda gezmeye çıktığımızda bile şöföre fazla mesai olmasın diye erken gönderip tramvayla evine dönen birisiyim. Allah aşkına gülümse kafelerdeki hesaba mı kaldık? Bu nasıl bir vicdansızlıktır! 

“İFTİRA ATANLARA HODRİ MEYDAN”

Bu yazdıklarımı işini düzgün yapan değerli basın emekçilerimiz zaten üzerine almayacaktır. Bu iftiraları atanlara hodri meydan; Mesem Yolsuzluğunu tüm detayları ile yazın da görelim. Bu kentte Fatma Kaplan Hürriyet’in Gülümse Kafe harcamalarından çok daha büyük bir haber ama ne yazık ki bize iftira atmakla görevlendirilmiş olan gazetelerde göremiyoruz. Neden acaba?

Anahtar Kelimeler:
MedyaBasınSosyal Medya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73