Alzheimer Yaşam Evi  misafirlerini ağırladı

Kocaeli’de ilk ve tek olan İzmit Belediyesi Alzheimer Yaşam Evi, CHP Başiskele’den misafirlerini ağırladı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Aralık 2021 Cumartesi 11:37
Alzheimer Yaşam Evi  misafirlerini ağırladı

Alzheimer hastaları ve yakınlarının yaşam standartlarının arttırılması adına çalışmalar yapan İzmit Belediyesi Alzheimer Yaşam Evi, Başiskele’den misafirlerini ağırladı. CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman ve yönetimi ile Başiskele Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Emine Özkar Alzheimer Yaşam Evi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ziyarette İzmit Belediyesi Koordinatörü Hakan Yalçın ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci misafirlere eşlik etti. 

HASTALARLA VAKİT GEÇİRDİLER

Kocaeli’de tek olan Alzheimer Yaşam Evi’nin amacı ve işleyişi ile ilgili bilgilendirilen misafirler, Alzheimer hastaları ile birlikte keyifli vakit geçirdi. Sadece İzmit ile sınırlı kalmayan Alzheimer Yaşam Evi’nin Kocaeli’ye kazandırılmış önemli bir hizmet olduğunu dile getiren heyet, kentin ihtiyacına cevap veren bu anlamlı merkezi hayata kazandırdığı için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73