Edirne Keşan'da apartman çatısında yangın

Edirne'nin Keşan ilçesindeki bir apartmanın çatı tadilatı sırasında meydana gelen yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü

26 Temmuz 2024 Cuma 09:06
Edirne Keşan'da apartman çatısında yangın

Edirne'nin Keşan ilçesindeki bir apartmanın çatı tadilatı sırasında meydana gelen yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) -  Keşan'ın Yukarı Zaferiye Mahallesi'nde bulunan bir apartmanda dün akşam saatlerinde yangın çıktı.

Yangının apartmanın çatısında tadilat işinin yapıldığı sırada meydana geldiği bildirildi. İlk belirlemelere göre, apartman sahibi M.C., yaklaşık iki gündür devam eden tadilat işleri sırasında çıkan yangından haberdar olmadığını ifade etti. Yangını, görevlilerin bildirmesi üzerine öğrendiğini belirten M.C.'nin herhangi bir şikayeti bulunmuyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yangının çıkış nedeni ve maddi hasarın ne olduğu henüz kesinleşmedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73