CHP'li belediyeden Büyükakın'a teşekkür

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
06 Haziran 2024 Perşembe 11:03
CHP'li belediyeden Büyükakın'a teşekkür

CHP'li Karamürsel Belediyesi, Karamürsel Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi Rehabilitasyon ve Geçici Bakım Merkezinde veteriner hekimi görevlendirmesi nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'a teşekkür etti.

Karamürsel Belediyesi açıklaması şöyle:

''Karamürsel Belediyesi Sokak Hayvanları Tedavi Rehabilitasyon ve Geçici Bakım Merkezimizde veteriner hekimimiz göreve başladı.
Belediyemizde daha önce dışarıdan hizmet alımı şeklinde yürütülen veterinerlik hizmetleri konusu Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve Karamürsel Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çalık görüşmesi sonrasında Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev alan Veteriner Hekim Mustafa Çakmak’ın Karamürsel’e görevlendirilmesi ile sonuçlandı.
Görevlendirme talebimize olumlu yanıt veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a Karamürsel halkı adına teşekkür ediyoruz.''

Son Güncelleme: 06.06.2024 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73