Vali Aktaş’tan İMEAK Deniz Ticaret Odası’na Ziyaret

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
24 Ekim 2024 Perşembe 09:32
Vali Aktaş’tan İMEAK Deniz Ticaret Odası’na Ziyaret

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri Deniz Ticaret Odası (İMEAK) Kocaeli Şubesine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkanı Vefa İbrahim Aracı, İMEAK Meclis Başkan Yardımcısı Yılmaz Sarıaslan, Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel ve yönetimi ile bir araya gelen Vali Aktaş’a ziyaretlerinde, Körfez Kaymakamı Uğur Kalkar ve Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt eşlik etti.

Vali İlhami Aktaş, Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel ve Meclis Başkanı Vefa İbrahim Aracı’dan Deniz Ticaret Odasının yürüttükleri çalışma ve projelere ilişkin bilgiler alarak denizcilik sektörünün daha iyi bir noktaya gelmesi bakımından ülkemizde ve şehrimizde önemli çalışmalar ortaya koyan İMEAK Deniz Ticaret Odası’na ve yönetimine başarılar temennilerinde bulundu ve ziyaretini sonlandırdı.

Anahtar Kelimeler:
KocaeliAkdenizMarmaraEge
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73