“Hiçbir Suriyeliye Ruhsat Vermedim”

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Temmuz 2024 Perşembe 09:51
“Hiçbir Suriyeliye Ruhsat Vermedim”

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, son zamanlarda ülke genelinde yaşanan Suriyeli gerginliğinin ardından Karamürselli bir vatandaşın yaptığı sosyal medya paylaşımı sonrasında basında çıkan “CHP’li Başkan Suriyelilere Ruhsat mı Veriyor” haberinin ardından büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, “CHP’li Başkan Suriyelilere Ruhsat mı Veriyor!” adlı haber karşısında basın açıklaması yaptı.

Başkan Çalık yaptığı konuşmada; “Karamürsel Belediye Başkanı seçildiğim günden bugüne hiçbir Suriyeli ’ye ruhsat vermedim. Hakkımda yapılan iddialar asılsız ve yalandır.

Bunun yanında ilçe genelinde ruhsat denetimi başlatmış bulunmaktayız. Kayıt dışı olarak faaliyet göstermeye çalışan işletmelere de gerekli yaptırımlar uygulanacaktır dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73