İSU sürdürülebilir su yönetimine katkı sağlıyor

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Eylül 2024 Çarşamba 10:50
İSU sürdürülebilir su yönetimine katkı sağlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele ilçesinde yürüttüğü altyapı yatırımlarıyla su kalitesini artırıyor, sürdürülebilir su yönetimini destekliyor. Serdar, Kazandere ve Karadağ Mahalleleri’nde gerçekleştirilen çalışmaların sonuna yaklaşılırken projelerin tamamlanmasıyla birlikte, bölgedeki su kaynaklarının daha verimli ve uzun ömürlü bir şekilde yönetilmesi planlanıyor.

BAŞİSKELE’YE 16 BİN 725 METRE YENİ İÇME SUYU HATTI
İSU Genel Müdürlüğü, Başiskele ilçesindeki modern altyapı ağını genişletiyor. Aksığın Mahalesi Karadağ mevkisinde 250 milimetre çapında polietilen borular kullanılarak toplam uzunluğu 1.670 metre olan yeni içme suyu hattındaki çalışmalarda sona gelinirken, Serdar Mahallesi'nde 100 milimetre ve 150 milimetre duktil font borular kullanılarak toplam uzunluğu 7.885 metre planlanan yeni içme suyu hattındaki imalatın ise 2.878 metresi tamamlanarak önemli bir mesafe katedildi. Kazandere Mahallesi'nde 75 ve 160 milimetre çaplarında polietilen borular kullanılarak gerçekleştirilen 7.170 metre uzunluğundaki yeni içme suyu hattı imalatının 6.126 metresi tamamlanırken kalan 599 metre için ise çalışmalar aralıksız devam ediyor.

MODERN ALTYAPI İLE SU KALİTESİNDE ARTIŞ VE KESİNTİSİZ HİZMET
Yalnızca su kalitesini yükseltmekle kalmayıp aynı zamanda su kayıplarını en aza indirerek etkili ve sürdürülebilir bir su yönetimi sunan bu modern iletim sistemleri, yenilikçi tekniklerle oluşturuluyor. Çalışmalar, bölgedeki içme suyunun kalitesini artırarak sistemdeki olası arızaların önüne geçmeyi hedefliyor.

Anahtar Kelimeler:
İSUKocaeliSuYatırımBoru
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73