Karamürsel’de Doğru Tercih, Doğru Gelecek!

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
25 Temmuz 2024 Perşembe 11:06
Karamürsel’de Doğru Tercih, Doğru Gelecek!

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, gençlere yönelik yaptığı çalışmalara devam ediyor.

Karamürsel’de Üniversite tercihi yapacak öğrenciler için danışmanlık hizmeti başlatan Başkan Çalık, tüm gençleri hafta içi her gün saat 14.00 ile 15:00 arasında Karamürsel Belediyesine davet etti.

Belediye zemin katta gerçekleştirilecek olan danışmanlık programı kapsamında gençler, Prof.Dr. Tamer Akan ve Sınav Koleji Coğrafya Öğretmeni Nazlı Dilay Gürses’e akıllarında ki soruları sorup bilgi alabiliyor.

EĞİTİM’E HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ
Başkan Çalık gençlere ve eğitime verdiği önemi Atatürk’ün şu sözleri ile açıklayarak; “ İnsanlar sadece maddi değil, özellikle bu maddi kuvvetin içerdiği manevi kuvvetin etkisiyle yapıcıdırlar. Milletler de böyledir. Manevi kuvvet özellikle bilim ve inançla yüksek bir biçimde gelişir. Öyleyse hükümetin en verimli ve en önemli görevi eğitim işleridir. Bu yolda başarılı olmak için öyle bir program izlemek zorundayız ki, o program milletin bugünkü haline, toplumsal ve hayati ihtiyaçlarına, çevre koşullarına, çağın gereklerine uyum sağlasın, onlara uygun olsun. Bunun için çok büyük, ama hayali ve karışık fikirlerden uzak durup gerçeğe derinliklerini görerek bakmak, dokunmak gerekir” bu sözleri prensip alarak Karamürsel Belediyesi olarak eğitime her zaman destek vereceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73