Vali İlhami Aktaş Dilovası’nda

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
04 Eylül 2024 Çarşamba 10:58
Vali İlhami Aktaş Dilovası’nda

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün Dilovası ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.
İlk ziyaretlerini Dilovası Kaymakamlığına gerçekleştiren Vali İlhami Aktaş’ı Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay ve ilçe protokolü karşıladı.
Kaymakamlıkta bulunan birimleri de ziyaret ederek personeller ve vatandaşlarla hasbihal eden Vali İlhami Aktaş; ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay’dan bilgi aldı.
İlçe Müdürleri ile toplantı gerçekleştirerek bir süre görüşüp sohbet eden, kurum müdürlerine çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Aktaş, Kaymakamlık Şeref defterini imzalamasının ardından ziyaretlerini sonlandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73