Dilovası'nda ekim meclisi yapıldı

Cengiz Akgün
Cengiz Akgün
03 Ekim 2024 Perşembe 09:41
Dilovası'nda ekim meclisi yapıldı

Dilovası Belediye Meclisi’nin 2024 yılı Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 1 Ekim 2024 Salı günü saat 15.00’te Dilovası Kültür Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu’nun başkanlığında yapılan toplantıda, ilçeye kazandırılan önemli yatırımlar ele alındı.

Başkan Ömeroğlu, açılış konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen yatırımlardan  Dilovası’na kazandırdığı iki önemli projeye dikkat çekti. Körfez Dilovası Bağlantı Yolu ve Hastane Bağlantı Yolu projelerinin ilçeye büyük katkı sağlayacağını belirten Ömeroğlu, “Bu hizmetler Dilovalı hemşerilerime hayırlı olsun. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Tahir Büyük Akın’a bu projelerdeki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Dilovası halkı hizmetin en iyisini hak ediyor ve bunu Tahir başkanım ile gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

MUHALEFETE ELEŞTİRİ VE İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI

Konuşmasında muhalefet meclis üyelerine de değinen Başkan Ömeroğlu, yapılan hizmetlerin yeterince takdir edilmediğini belirtti. “Tabii ki sayın muhalefet meclis üyelerimiz yaptığımız bu güzel hizmetleri görmez. Ancak muhalif meclis üyelerinin ilçemiz için varsa güzel projelerini getirsinler, birlikte değerlendirelim. Biz eleştiriye kapalı değiliz fakat eleştiriler yapıcı olmalı ve ilçemizin imajını zedelememelidir.” diyerek, yapıcı eleştirilere açık olduklarını ifade etti.

GÜNDEM MADDELERİ KARARA BAĞLANDI

Toplantıda, 2025 yılı bütçesi, imar plan değişiklikleri ve Gebze Belediyesi ile sınır ihtilafının çözülmesi gibi önemli konular görüşüldü. Bu maddeler oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edildi. Ayrıca, yeni yapılacak Semt Konağı için arsa hibesi teklifi de oy birliğiyle kabul edildi.

TOPLANTI SONUÇLARI VE TEŞEKKÜR MESAJI

Başkan Ömeroğlu, alınan kararların Dilovası’nın geleceği için büyük önem taşıdığını belirterek, meclis üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
DilovasıEkimMuhalefet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner55

banner48

banner72

banner73