KOTO, Motorburda ile indirim protokolü imzaladı

TİCARET

Kocaeli Ticaret Odası, Motorburda Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi ile indirim protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Oda üyeleri ve birinci dereceden yakınlarına motosiklet alımlarında yüzde 3, aksesuar alımlarında ise yüzde 10 indirim sağlanacak

Üyelerine ayrıcalıklı hizmetler sunmaya devam eden Kocaeli Ticaret Odası, Motorburda Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi ile indirim anlaşması yaptı. KOTO üyelerine ve birinci dereceden yakınlarına; RKS, Kuba, Benelli, OJ ve Zontes marka motosikletlerde yüzde 3, motosiklet aksesuarlarında ise yüzde 10 indirim sağlayan protokol, KOTO Başkanı Necmi Bulut ile Motorburda Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kaya arasında imzalandı.

1 YIL SÜREYLE GEÇERLİ

KOTO Meclis Başkanı Hüseyin Gezer ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz’ın da yer aldığı protokol töreninde, anlaşmanın KOTO ailesine hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Bulut, “Üyelerimize avantaj sağlayan iş kolları ve hizmetlerde protokollerimize devam edeceğiz” dedi. Kaya Şirketler Topluluğu’nun iştiraki olan Motorburda Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi olarak KOTO üyelerine ayrıcalıklı hizmet sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hasan Kaya, “Protokolümüz 2025 yılı Eylül ayı sonuna kadar devam edecek” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.