Merkez sağın tek lideri Tansu Çiller’dir!

SİYASET

Merkez Sağ Parti Genel Başkan Vekili Halil İbrahim Şahinler, ‘’Merkez sağın tek efsane lideri Prof .Dr. Tansu Çiller’dir’’dedi.

Merkez Sağ Parti Genel Başkan Vekili Halil İbrahim Şahinler’in açıklaması şöyle:

Her gün yeni bir senaryo, her gün değişen bir gündem ,yıllardır aynı terane böl parçala yönet sistemi ile boşa geçen yıllar. Yılların boşa geçmemesi için elini değil başını taşın altına koyan bir siyasi oluşum Merkez Sağ Parti geleneğini, üslubunu, misyonunu koruyup sahip çıkan tek parti.

Tüm siyasilerin ilgi odağı olan merkez sağda yeni oluşum ismi ile ortaya atılan yeni senaryolar ve bu oyunda başrol oynamak isteyen figüranlar…. Kimse kusura bakmasın ama MHP den ihraç edilip DP de yer bulup televizyonlarda bağırarak konuşan mı Merkez sağı temsil edecek yoksa ANAP ta genel başkan iken partiyi toparlayamayıp bırakan mı Merkez sağı toparlayacak ??? dediğim gibi kusura bakmasınlar ama sizler Menderes değilsiniz, Özal değilsiniz Demirel hiç değilsiniz.

Merkez sağın tek efsane lideri Prof .Dr. Tansu Çiller’dir bu böyle biline. Yıllar Önce Merkez Sağ Hareketini kuran benim TV’lerde beyanatlar verip gelin birlik olalım, güçlü olalım diyen bendim siz nerelerdeydiniz? Önümüzde muhtemel bir erken seçim için kendinize yer mi arıyorsunuz da gündem yaratmaya çalışıyorsunuz. Geçin bunları beyler geçiniz? Merkez Sağın Tek adresi Merkez Sağ Partidir. Lideri de Tansu Çiller’dir, nokta.

Memleketin her ilinde, ilçesinde teşkilatlanan bir Çığ gibi gelen Merkez Sağ Parti güçlü kadrolarıyla milletin hizmetkarı olmaya geliyor demedi demeyin, bekleyin görün. Kalın Sağlıcakla”,

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.