Vali Aktaş Ve Eşi  Şehit Ve Gazi Aileleriyle Bir Araya Geldi

GÜNDEM

Vali İlhami Aktaş eşi Songül Aktaş Şehit ve Gazi Aileleriyle bir araya geldi.

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş ve eşi Songül Aktaş Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubesini ziyaret ettiler.

Vali Aktaş ve eşi Songül Aktaş, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı ve Şehit Babası Şaban Arlı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Kamil Tüylüoğlu’nun eşlik ettiği ziyarette dernek çalışmaları hakkında bilgiler alan, bir önceki görev yeri olan şehitler diyarı Çanakkale’den selamlar getirdiğini söyleyen Vali İlhami Aktaş, Gazilerimiz ve Şehit ailelerinin, devletin en değerli emanetleri olduğunu ifade ederek; “Aziz vatanımızda hür, bağımsız ve huzur içinde yaşıyorsak, bunu kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Her zaman yanlarındayız.” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kocaeli Şubesi Başkanı ve Şehit Babası Şaban Arlı ve yönetimi, Vali İlhami Aktaş’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.