GTO Temmuz Meclis Toplantısı Yapıldı

GENEL

GTO temmuz ayı Meclis toplantısında konuşan Başkan Abdurrahman Aslantaş, Gebze bölgesinden oda üyesi 43 firmanın yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek tebrik etti.

Gebze Ticaret Odası (GTO) temmuz ayı Meclis toplantısı önceki gün yapıldı. Toplantının açılışını meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu yaptı.

Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Odamız faaliyetlerinden bahsederek, “Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” sıralamasında ülkemiz sanayi ve ticari hayatına yön veren köklü ve güçlü kuruluşlara ev sahipliği yapan Gebze bölgesinden oda üyesi 43 firmanın yer almasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek tebrik etti.

Başkan Aslantaş, firmaların bu listelerde artarak yer almasından ve geçmiş yıllara göre sıralamalarını yukarılara taşımasından duyduğu gururu belirterek; ülkemizin özellikle yüksek katma değerli ürünler üretmekten ve ürettiklerini ihraç etmekten başka çıkış yolunun olmadığını, bunun için çok ama çok çalışmamız gerektiğinin altını çizdi.

Meclis toplantısı Oda Genel Sekreteri olarak görevine başlayan Ali Rıza Aydemir’in kendini tanıtması ile son buldu.

Öte yandan GTO, Gebze Ampüle Milli Takımı'nı da ağırladı. Başkan Aşlantaş, bu tür etkinliklerle milli takımlara destek verdiklerini ve onların yanında olduklarını ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.