Gebze’de işveren ile iş arayanı buluşturan toplantılar

GEBZE

Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından ilki düzenlenen İstihdam, İstişare ve Mülakat toplantısı Osman Hamdi Bey Salonu’nda gerçekleştirildi.

Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından 1.’si düzenlenen İstihdam, İstişare ve Mülakat toplantısı Osman Hamdi Bey Salonu’nda gerçekleştirildi. İstihdam kapasitesini barındıran sanayi kuruluşları ve işyerlerinin insan kaynakları temsilcileriyle iş arayan vatandaşları buluşturmayı hedefleyen toplantının açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Toplantımıza hoş geldiniz. Ülkemizin gayrı safi milli hasılasının yüzde 13’nü karşılayan ve yine ihracatının yüzde 17’sini sağlayan Gebze’mizde ayrıca; 10 ve üzeri personel çalıştıran 3 bini aşkın işyeri bulunmaktadır.

İŞ VE İSTİHDAMIN MERKEZİ GEBZE

Bu da şu anlama gelmektedir; sanayinin kalbi Gebze’de atmaktadır. Türkiye'deki ar-ge merkezlerinin 3’te biri yine Gebze’mizde bulunmaktadır. Bilişim Vadisi, TÜBİTAK, TSE, GTÜ ile bilim ve sanayi omurgası yine Gebze’de bulunmaktadır. Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz istihdam masamız vasıtasıyla; yetişmiş kalifiye insanlarımızı sanayi kuruluşları ve kurumlarla arasında köprü vazifesi görevi üstlendik.

TARAFLARA KATILIM TEŞEKKÜRÜ

Bundan sonrada işveren ile iş arayan insanlarımızı ortak bir masa etrafında toplayacak böylesi önemli çalışmalara imzamızı atmayı sürdüreceğiz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını dilerken; toplantımıza katılarak paydaş olan işyeri temsilcilerine, insan kaynakları departmanı temsilcilerine ve iş arayan siz değerli kardeşlerimize teşekkürlerimi sunarım” dedi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.